tirsdag 7. august 2012

Fylla x1000

Åh, tirsdagsfyllesyken, vi møtes igjen...

Jeg blir alltid så fyllesyk. Love it. Men i går var det ikke bare min feil. Jeg fikk strawberry daquiry, og noen spanderte champagne. Det må jo bare gå galt. Han var 27 da. Han som spanderte. Jeg har så sykt draget.

Ble til og med tvunget til å danse swing. Det gikk så absolutt ikke bra! Rart ingen ble drept.

Blåmerket mitt på låret, det jeg ikke aner hvordan jeg fikk, har blitt nesten svart nå. Haha. Hvordan er det mulig? Ser ut som om noen har mishandla meg. Brutalt. Men neida, selvpåskyldt. Er jeg som har mishandla meg selv, uten å være klar over det. Haha, jeg må slutte å drikke.

Jeg har forresten begynt å lese fifty shades of grey. Wow. Husmorporno som lever opp til navnet sitt! Men er så sinnsykt avhengighetsskapende. Står bak kassa på jobb og smugleser. Og fniser. Det er umulig å ikke fnise når man leser den boka. Den er drøy. Med stor D. D-R-Ø-Y. Og egentlig ikke så godt skrevet. Det må være sexen som gjør det. Sex selger, ferdig med det.

Nå skal jeg på jobb om en og en halv time. I syv timer. I denne tilstanden. Ikke bra... Sjefen kommer til å kjefte på meg. Jaja,man lever bare én gang! Og snart er det back til Oslo, da skal jeg skjerpe meg. Helt sant.

-Vilde

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar